Juma' de Mil

 • Publicat pe Acum 7 Zile

  Nane - Topic

  Durată: 03:02

  Provided to ROmemory by TuneCore
  Juma' de Mil · NANE
  Nanalien
  ℗ 2020 nopartyboys
  Released on: 2020-06-26
  Auto-generated by ROmemory.

Cornel 001
Cornel 001

Abia aştept să înceapă şcoala să le zic la aia de linguşeşc " e-o țară-n care toată lumea pupă-n găoz" 😇

Acum 2 ore
Albertino
Albertino

*am destul timp sa tot dorm dupa ce mor* e pentru toti cei care sunt determinati sa-si depaseasca conditia de 'om de rand'. munciti. indiferent ca sunteti programatori, videoproiectori, camionagii, astronatuti sau vanzatori la supermarket. toata lumea pleaca de jos! important este unde ajungem si cine suntem.

Acum 3 ore
david moldovan
david moldovan

da bag pula ce mai hipe piesa bag pula in ea viata vreau tot cashu

Acum 6 ore
Andreea Gheorghiu
Andreea Gheorghiu

Vreau juma' de mil $$$👽🤑🤑🤑

Acum 6 ore
Beni Moise
Beni Moise

AM DESTUL TIMP SA TOT DORM DUPA CE MOR

Acum 6 ore
Peter Indries
Peter Indries

225200 în acțiune!!!!

Acum 7 ore
Darius Moldovan
Darius Moldovan

Ai rupt cu albumul asta si piesă e cea mai fain

Acum 7 ore
Melania Ionela
Melania Ionela

Sunt NANalista 🥵👽🛸

Acum 22 ore
CANALU' MEU
CANALU' MEU

Sunt Nanesatisfacut

Acum o Zi
Geani Stefan
Geani Stefan

prea forta

Acum o Zi
Pog u
Pog u

Noaptea mă bag la somn cu gândul la dineros Bănuiesc că și tu știi că țara asta nu-i roz E o țară în care toată lumea pupă-n găoz Și toți au vrăjeală ca Vrăjitorul din Oz Eu îmi bag pula în vorbe, mie arată-mi cashul No parla ombre, eu vreau doar să măresc stashul Poate am venit mai greu, coaie, dar nu-s codașul În drum spre stud, am aprovizionat orașul Ay! Fac eforturi colosale Ay! De aia nimeni nu-mi stă în cale Munca bate talentul, soarele răsare Îmi auzi numele pe stradă, nu-l vezi în ziare Yeah! Și nu-mi iau pic de pauză Dacă nu mă știi sotto o să mă auzi bă Muncesc non-stop ca mă-ta pentru viitor Am destul timp să tot dorm după ce mor Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Unchiule Telefon, portofel, pistol, pew-pew Am un lanț lung cât un laptop Am fost sărac, normal că vreau tot Orice ar fi-s bagabont de la bloc Rom cu Cola pot să beau non-stop Tot cu gândul la juma' de milion Îs moldovean, țăran, diplomat Prefer să vorbim decât să te bat Unchiu, vreau juma' de mili Jos fără niciun deali Contactele astea-s silly Pe toate să ți le ții Mi se stinge cuiu-n mână da nu și orgoliu Dintre betoane am metode să te pun în doliu Yeah, eu sunt Unctâți Sunt în T-Â-T treabă pentru bani la fel cu Uzzi Dacă vrei să mă vezi sunt oricând dispo NOSFE cu caps lock paranteza am închis-o Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Mă, Victore, a început să mă apuce sila! Mincinoşi, turnători... Paştele mamii lor, pentru câţiva lei îl vând şi pe tac-su!

Acum o Zi
MC
MC

Noaptea mă bag la somn cu gândul la dineros Bănuiesc că și tu știi că țara asta nu-i roz E o țară în care toată lumea pupă-n găoz Și toți au vrăjeală ca Vrăjitorul din Oz Eu îmi bag pula în vorbe, mie arată-mi cashul No parla ombre, eu vreau doar să măresc stashul Poate am venit mai greu, coaie, dar nu-s codașul În drum spre stud, am aprovizionat orașul Ay! Fac eforturi colosale Ay! De aia nimeni nu-mi stă în cale Munca bate talentul, soarele răsare Îmi auzi numele pe stradă, nu-l vezi în ziare Yeah! Și nu-mi iau pic de pauză Dacă nu mă știi sotto o să mă auzi bă Muncesc non-stop ca mă-ta pentru viitor Am destul timp să tot dorm după ce mor [Chorus: NANE] Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Verse 2: NOSFE] Unchiule Telefon, portofel, pistol, pew-pew Am un lanț lung cât un laptop Am fost sărac, normal că vreau tot Orice ar fi-s bagabont de la bloc Rom cu Cola pot să beau non-stop Tot cu gândul la juma' de milion Îs moldovean, țăran, diplomat Prefer să vorbim decât să te bat Unchiu, vreau juma' de mili Jos fără niciun deali Contactele astea-s silly Pe toate să ți le ții Mi se stinge cuiu-n mână da nu și orgoliu Dintre betoane am metode să te pun în doliu Yeah, eu sunt Unctâți Sunt în T-Â-T treabă pentru bani la fel cu Uzzi Dacă vrei să mă vezi sunt oricând dispo NOSFE cu caps lock paranteza am închis-o [Chorus: NANE] Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton [Outro: Gheorghe Dinică] Mă, Victore, a început să mă apuce sila! Mincinoşi, turnători... Paştele mamii lor, pentru câţiva lei îl vând şi pe tac-su!

Acum o Zi
Deaconu Teodor
Deaconu Teodor

@Alin sameeeeee

Acum 22 ore
Alin
Alin

Prima oara am inteles gheirghe dinca

Acum 23 ore
[#katayoshi]
[#katayoshi]

cel mai prost album ever...

Acum o Zi
Ghetto Passion
Ghetto Passion

@aleen nu-mi place...eu sunt cu CS:GO

Acum 16 minute
aleen
aleen

joci metin golane

Acum 4 ore
Ghetto Passion
Ghetto Passion

O sa intelegi cand mai cresti 😘

Acum 9 ore
Pog u
Pog u

Mai prost decat tine nu poate sa fie ;3

Acum o Zi
Alexandru
Alexandru

👽

Acum o Zi
T X C
T X C

Linia melodica te baga la somn ✨

Acum o Zi
Alex Bucalau
Alex Bucalau

Cea mai smechera din album

Acum o Zi
Ray Dex
Ray Dex

cred ca i a 20'a oara cand dau replay

Acum o Zi
Z Z Z
Z Z Z

Piele de găină când o asculți noaptea ✨

Acum o Zi
Alessian
Alessian

When he said "Tre' s-o dau beton ". I felt that.

Acum o Zi
Stylish Shadow
Stylish Shadow

tre sa torn beton ...... (maine)

Acum 7 ore
Alexandru
Alexandru

Deja a inceput sa ma ia sila. Mincinosi, turnatori, pastele mamii lor, pentru cativa lei il vand si pe tasu'

Acum o Zi
Lucir
Lucir

Vezi ce note iei la capacitate

Acum o Zi
Fendrigo
Fendrigo

unde e tipul cu versurile din comentarii?

Acum o Zi
Johnny Rocket
Johnny Rocket

[Verse 1: NANE] Noaptea mă bag la somn cu gândul la dineros Bănuiesc că și tu știi că țara asta nu-i roz E o țară în care toată lumea pupă-n găoz Și toți au vrăjeală ca Vrăjitorul din Oz Eu îmi bag pula în vorbe, mie arată-mi cashul No parla ombre, eu vreau doar să măresc stashul Poate am venit mai greu, coaie, dar nu-s codașul În drum spre stud, am aprovizionat orașul Ay! Fac eforturi colosale Ay! De aia nimeni nu-mi stă în cale Munca bate talentul, soarele răsare Îmi auzi numele pe stradă, nu-l vezi în ziare Yeah! Și nu-mi iau pic de pauză Dacă nu mă știi sotto o să mă auzi bă Muncesc non-stop ca mă-ta pentru viitor Am destul timp să tot dorm după ce mor [Chorus: NANE] Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton [Verse 2: NOSFE] Unchiule Telefon, portofel, pistol, pew-pew Am un lanț lung cât un laptop Am fost sărac, normal că vreau tot Orice ar fi-s bagabont de la bloc Rom cu Cola pot să beau non-stop Tot cu gândul la juma' de milion Îs moldovean, țăran, diplomat Prefer să vorbim decât să te bat Unchiu, vreau juma' de mili Jos fără niciun deali Contactele astea-s silly Pe toate să ți le ții Mi se stinge cuiu-n mână da nu și orgoliu Dintre betoane am metode să te pun în doliu Yeah, eu sunt Unctâți Sunt în T-Â-T treabă pentru bani la fel cu Uzzi Dacă vrei să mă vezi sunt oricând dispo NOSFE cu caps lock paranteza am închis-o [Chorus: NANE] Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton Un campion într-un hanorac Champion Alerg după leafa aia ca la maraton [Outro: Gheorghe Dinică] Mă, Victore, a început să mă apuce sila! Mincinoşi, turnători... Paştele mamii lor, pentru câţiva lei îl vând şi pe tac-su!

Acum 11 ore
The Unknown YouTuber
The Unknown YouTuber

ce sunt asa putine comuri ?

Acum o Zi
Alin
Alin

Cine asculta albumu pe repeat?

Acum 2 Zile
Bogdan HD
Bogdan HD

"Anul ăsta tre' să fac juma' de milion Stau de o viață între betoane tre' să o dau beton ✌️"

Acum 2 Zile
Whity RO
Whity RO

GENIALien

Acum 2 Zile
Colonelu Borcan
Colonelu Borcan

*Am destul timp să tot dorm după ce mor ❤️❤️❤️*

Acum 2 Zile
Asku
Asku

misto smr

Acum 2 Zile
NoNiMuZ Gaming
NoNiMuZ Gaming

Anu ăsta trebuie să fac juma' de milioooonn🤪🤪🤪

Acum 2 Zile
Gabi Butnarasu
Gabi Butnarasu

milsugi

Acum 2 Zile
MIRUNA YT
MIRUNA YT

O urasc

Acum 2 Zile
Stefan D
Stefan D

teai spagart tare smr bibi

Acum 5 ore
Cristi
Cristi

poti sa arunci cu hate cat o sa vrei tu ca lumea tot il va mai asculta pe nane si nane tot va mai scoate piese/albume, deci n-ai nimic de castigat. iti pierzi timpul aiurea

Acum o Zi
Larisa Dușu
Larisa Dușu

nu îți place nu te uita miru vlog😌

Acum o Zi
Cristi
Cristi

care e problema cu nane sau nein cum ii zicea bromania

Acum 2 Zile
Asku
Asku

asta a zis si ma ta cand te a nascut

Acum 2 Zile
Vlad Toma
Vlad Toma

Sunt in T-T-T-Treaba pentru bani la fel ca UZZI

Acum 2 Zile
SeBaStIaN BuGa
SeBaStIaN BuGa

Fac eforturi colosale😇🤑

Acum 2 Zile
TraiaN
TraiaN

eyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Acum 2 Zile
DJ COVID
DJ COVID

Fortzaaaaaa

Acum 2 Zile
X W
X W

Un campion intr-un hanorac ℂhampion. 🙃

Acum 2 Zile
OdaiCu toro
OdaiCu toro

De ce sunt 4 comuri

Acum 2 Zile
xx anonim xx
xx anonim xx

De ce sunt 2 comentarii?

Acum 2 Zile
Cristi
Cristi

@Vlad Toma lui nein :)))) bromania, tu esti?

Acum 2 Zile
Vlad Toma
Vlad Toma

au fost mutate piesele de pe various pe canalu lu nein

Acum 2 Zile
Silagie Denis
Silagie Denis

ya

Acum 2 Zile
Ciulek
Ciulek

aia zic

Acum 2 Zile

următor

Gang În Sus

04:28

Gang În Sus

Nane - Topic

Vizionare 313 K

Nane - Îndrăgostrip (Nanalien Album)

03:36

Nane - Îndrăgostrip (Nanalien Album)

MUSIC NATION

Vizionare 612

BLACKPINK - 'How You Like That' M/V TEASER

0:20

Spike - Rockstar (Videoclip Oficial)

3:43

Spike - Rockstar (Videoclip Oficial)

SpikeOficial

Vizionare 81 K

AM PICAT BACU

23:27

AM PICAT BACU

Selly

Vizionare 1,2 mil

Nada

03:59

Nada

Nane - Topic

Vizionare 125 K

Vienna

03:29

Vienna

Nane - Topic

Vizionare 103 K

Visu' meu

04:15

Visu' meu

Nane - Topic

Vizionare 136 K

Wifey a Ta

03:31

Wifey a Ta

Nane - Topic

Vizionare 110 K

Supermort

03:18

Supermort

Nane - Topic

Vizionare 128 K

Nane - Mesaje (Nanalien Album)

02:54

Nane - Mesaje (Nanalien Album)

MUSIC NATION

Vizionare 390

Nu Vreau, Nu Iau

02:58

Nu Vreau, Nu Iau

Nane - Topic

Vizionare 83 K

Tată De Zahăr

02:51

Tată De Zahăr

Nane - Topic

Vizionare 133 K

BLACKPINK - 'How You Like That' M/V TEASER

0:20

Spike - Rockstar (Videoclip Oficial)

3:43

Spike - Rockstar (Videoclip Oficial)

SpikeOficial

Vizionare 81 K

AM PICAT BACU

23:27

AM PICAT BACU

Selly

Vizionare 1,2 mil

Savage Love (Laxed - Siren Beat)

2:52

Savage Love (Laxed - Siren Beat)

Jawsh 685 - Topic

Vizionare 2,4 mil

Gang În Sus

4:28

Gang În Sus

Nane - Topic

Vizionare 286 K

Ozuna - Caramelo (Video Oficial)

3:56

Ozuna - Caramelo (Video Oficial)

Ozuna

Vizionare 70 mil