TALK B1 SCANDALUL KAUFLAND CONTINUA- SEF OPC, REFUZAT SA FIE SERVIT PENTRU CA NU STIA MAGHIARA

  • Publicat pe Acum 2 ani

    B1TVChannelB1TVChannel

    Durată: 25:25

    SCANDALUL KAUFLAND CONTINUA

admar7777
admar7777

RESPECT domnule Sorin Susanu,nici eu nu stiu ce inseamna tinut secuiesc

Acum an
Gabi Morenarul
Gabi Morenarul

E posibil ca in Romania sa fii refuzat ca nu vorbesti maghiara? Dupa cum se vede DA! Pai sa se duca dracului in Ungaria ,locul putorii nu este aici! Tupeu si nesimtire multa ,jegoasa .!

Acum 2 ani
ROMANABSOLUT
ROMANABSOLUT

În 1974, părinţii mei şi-au petrecut concediul în staţiunea Sovata din secuime. Când au venit acasă, mi-au spus că nu au fost serviţi în magazine atunci când s-au adresat vânzătorilor în limba română. Li s-a răpuns cu "nem tudom". Maghiarii şi secuii ŞTIU foarte bine că este o practică COMUNĂ în secuime, dar pozează în "nu trebuie să generalizăm" şi astfel rasismul ungar merge mai departe nestingherit. Şi mai este un detaliu important : această practică datează de zeci de ani, imediat după 1920. TREBUIE să se facă ceva acolo ! Istoricul maghiar ardelean György Györffy (1917 - 2000) afirmă că secuii sunt de fapt bulgari maghirizaţi. Ei şi-au pierdut limba la sfârşitul sec. XVIII datorită maghiarizării forţate a tuturor minorităţilor din Ardeal. Bulgarii au invadat şi ocupat spaţiul românesc la sf. sec. VII. Tribul EŞKILILOR s-a aşezat în Crişana unde a întâmpinat ungurii la c. 900 d.C. şi s-au aliat acestora contra localnicilor români şi slavi. Aceştia sunt străbunii secuilor.

Acum 2 ani
URS95 ,
URS95 ,

Nu inteleg de unde si cine a scornit porcaria asta cu tinutul secuiesc.....cine a inventat sectorul sau judetul respectiv si cu acordul cui ma rog? Cu acordul lui orban poate...

Acum 2 ani
Jinar Vasile
Jinar Vasile

Nu ar trebui permis vînzătoare in firmele Românești care nu vorbesc perfect limba Română , și care să servească cu respect vizibil mai ales cetățenii Români, în țara lor, Romania , care este proprietatea românilor din vecie pînă în vecie , iar ungurii ca niște venituri , ar trebui arate respect față de Români ,proprietarii întregii Românii. De ce există termenul : '' Ținutul secuiesc ,, ???????? Voi autoritățile de acolo ,trădători de neam și de țară , sînteți vinovați că Românii sînt umiliți in țara lor România . Acest bla bla bla , din mas media nu rezolvă nimic . Dacă voi nu, atunci poporul ,in masă , ar trebui să intervină. Unde este siguranta națională ???? Pentru ce platim poliție ,armată și alte instituții care parazitează sistemul national al României , țara și poporul atit de bine delimitat in timp și spațiu ,și lăsat acum în paragină .Români , dacă mai vreți România , protejați- o. Dacă nu ,imprastiați- vă printre popoare .

Acum 2 ani
Cristi Dinu
Cristi Dinu

Sint ciudati maghiarii

Acum 2 ani
TheOctombrie
TheOctombrie

a dreq amenzi dau in lei......credite la banca sau preturile iti fac in euro

Acum 2 ani
White Wolf
White Wolf

Sef OPC arde-i pe unguri ))), multã vorbãrie sãrãcia omului. Dacã erai prin Ungaria si vorbeai în româneste, ungurii te luau de mult la palme. Da bine vã fac ungurii pentru cã nu stiti sã fiti stãpâni la voi în tarã si asta din cauza guvernantilor nostri infecti!

Acum 2 ani
B1TVChannel
B1TVChannel

https://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_Transilvaniei

Acum 2 ani
Adrian A
Adrian A

"In Grecia daca te aud ca vorbesti romaneste iti spun 2-3 cuvinte in romana". Mie mi s-a intamplat la Budapesta, fata care vindea a spus ca este interesul ei sa vb si romana pt. busines. Cine are minte gandeste, cine e prost e de orice nationalitate!

Acum 2 ani
popescu grigore
popescu grigore

Nu cred ca eroina unguroaica, muncita pana la sleire, de dimineata pana seara, are vreun privilegiu in plus fata de cetatenii originari ai tarii, ca sa-l poata injura pe babuin in ungureste. Injurat-injurat, inteleg... dar sa fie in romana, sa pricepem si noi. In final, asa cum a spus cineva mai sus, in zonele alea daca nu stii cum ii zice la "paine" in maghiara, n-ai pe ce-ti intinde margarina. Nu se-ntampla la fel in alte tari. Consider ca ungureste daca vor, pot vorbi-n Pannonia lor, nu la noi.

Acum 2 ani
Szaby Sascha
Szaby Sascha

vai cum v ati complicat lucrurile. Omul din imagine cerea mici in afara programului, a mers acolo a treia oara. Se cam exagereaza chestiile.....

Acum 2 ani
drunk
drunk

Bine va face. Pana nu scoateti gunoaiele astea din tara tot asa o sa ne mancam cu animalele astea.

Acum 2 ani
anouska
anouska

asta n-are ca cauta in acest job daca nu vb romaneste !

Acum 2 ani
Iohannes
Iohannes

Auzi la ala " cica daca se dovedeste ca sunt acte discriminatorii etc" auzi retardatul,ba nene ce vrei sa mai vezi? Sunteti tampiti?

Acum 2 ani
John Michel
John Michel

Nu avem guvern în România cum este posibil sa mergi în țară ta într-un anume județ trebuie să înveți o limba străină de ceea națională...!!! Rusineee guvernul României pentru discriminarea față de cetățeni români... !!!

Acum 2 ani
LUCIANR81
LUCIANR81

de ce nu se verifica unde a facut scoala domnisoara asta si cu ce profesori .. sa i se retraga diplomele de absolvire si sa fie dati afara profesorii unde a absolvit !+ control la scolile din zona ... pt ce plateste statul roman salariile profesorilor din zona ???

Acum 2 ani
Pallarpad
Pallarpad

D-lor daca acest incident regretabil ar fi relatat de alta natie bar fi credibil.......dar fiind spuse de catre ROMANI NU ESTE CREDIBIL.Un popor condus de catre doi puscariasi dati-mi voie sa cred ca totul este o mare minciuna asa cum s-a intamplat si in martie 1990 cand s-a facut o vrajba artificiala pusa la cale de catre securisti acum pentru a distrage atentia de la faptul ca RO este in pragul colapsului ati inventat o alta poveste de a distrage atentia poporului credul si needucat. Va cam jucato cu focul domnilor ziaristi si latrai de la TV.

Acum 2 ani
Turtoi Raul
Turtoi Raul

Dumnezeu sa îl ierte pe Vadim Tudor 😥😢

Acum 2 ani
panczelrudolfamagyar
panczelrudolfamagyar

prostie.... instigare

Acum 2 ani
florianeugen
florianeugen

Sunt Român!pur 100%,si sincer nu accept situația,dar ceea ce se întâmplă acolo si nu numai acolo,se datorează incompetenței si nepăsării unor aleși pe anumite criterii,deci sa privim în inima tării,(Corupți -inculți -analfabeți,si exemplele pot continua),Cu părere de rău pot să felicit acei oameni care își impun punctul de vedere,cu toate scz de rigoare,dar ei sunt totalmente inculți dar cred în idealul si poveștile celor dinaintea lor,si scot la iveală bărbăția,ceea ce românilor le lipsește.Românul nu este în stare să-și aleagă un președinte ,ce rost are să discutăm despre apărarea drepturilor și libertăților fundamentale,Românul a ales să își vândă sufletul,aproapele lui ,pământul de sub picioare. despre ce vb? nu avem curajul să spunem lucrurilor pe nume,iar cu TV ? suntem foarte mândri pt că vizualizam numai prostii,care intoxica populația si o indobitoceste după bunul plac al celor interesați să dispărem .

Acum 2 ani
Oprea Liviu
Oprea Liviu

Traiesc in o tara unde sunt oficiale 3 limbi, nu sunt nascut aici si totusi le vb pe toate. Cum o fata tanara care traieste in Romania nu stie o boaba romaneste? Pe de alta parte, nu stiu cum pentru un post de genu, Kaufland a angajat o persoana care nu intelege ambele limbi.

Acum 2 ani
Mamaie DelaFetesti
Mamaie DelaFetesti

Tutele din tinutul secuiesc nu stie sa vorbeste romaneste iar tutele de la vama ungureasca nu stie sa vorbeste englezeste. Adevarul e ca ungurii in general sunt cam redusi mintal, nu se lipesc limbile straine de ei nici cat cocosatul de gard.

Acum 2 ani
B1TVChannel
B1TVChannel

la finele sec.VIII), vor veni în jurul anului 900, tot din Asia, maghiarii care timp de 60 de ani vor face nenumărate raiduri de pradă în vestul Europei, . Abia după ce au fost creștinați, în jurul anului 1000, și nemaiputând face incursiuni în Vest, au început sistematic maghiarii, extinderea în Transilvania.[necesită citare] Prima cronică maghiară numită și "Cronica lui Anonymus"[necesită citare] atestă în Transilvania un ducat condus de un român numit Gelu[necesită citare]. După sedentarizarea maghiarilor și creștinarea lor sub Ștefan (István) cel Sfânt (1001) timp de două secole durează cucerirea Transivaniei[necesită citare], precum și organizarea acesteia, sub forma voievodatului. Documentul Gesta Hungarorum al lui Anonimus a fost pus în discuție de faptul ca ungurii au supus, doar pentru a distruge si depreda in decursul a câțiva ani mare parte a orașelor europene în floare: Marsiglia, Verona, Benevento, au supus si s-au instapanit de Moravia, au asediat Constantinopolul obligând împăratul la o alianță. Aceste informații nu le conține Cronica Anonimus, contine doar lupta de 200 de ani pentru cucerirea Transilvaniei.[necesită citare] Varianta maghiara este ca în urma luptelor dintre Moravia și Bulgaria, unde ei erau aliați ai Moravilor, la un moment dat Bulgarii și Moravii s-au aliat împotriva ungurilor, situație care i-a obligat să se refugieze în Transilvania. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Istoria_Transilvaniei

Acum 2 ani
gheorghe daniel pantelimon
gheorghe daniel pantelimon

Asa patim cand inspectorii sunt maghiari.Ce cauta un inspector maghiar in Romania?

Acum 2 ani
gheorghe daniel pantelimon
gheorghe daniel pantelimon

Emisiune in limba maghiara...=)...consecințe

Acum 2 ani
Daniel Negoita
Daniel Negoita

sa nu generalizam se intampla discriminarea asta din 1990 eu cred ca romania este condusa de maghiari

Acum 2 ani
El Dacio
El Dacio

Ăștia au pus mâna pe acel teritoriu. Ai noștri ce fac? Datorită conducătorilor, România a ajuns de râsul Europei. Ungurii fac ce vor în Ardeal iar după aceea tot ei se cred victime "persecutate", Austriecii rad plămânii acestei țări, etc... Iar țările acestea fac amândouă la un loc cât România. Pentru aceste lucruri nu se iese în stradă. Se iese pentru că Dragnea a dat călătorii gratis cu trenul.

Acum 2 ani
Radu Vasile
Radu Vasile

In primul rand nu aveti curajul sa va asumati nici numele LASILOR CE SUNTETI!!!! apoi va aratati nivelul de educatie si cultura de care dispuneti comentand un caz provocat intentionat si bine regizat de canalele de televiziune care dezinformeaza in continuu acest popor, daca voua s-ar adresa cineva cu asemenea cuvinte jignitoare ce respect ati mai avea fata de acestia? DOMNILOR RESPECTUL TREBUIE SO MERITI NU SA O IMPUI !!!!!!!!!!!!

Acum 2 ani
oltean tibike
oltean tibike

faceti atata scandal din nimca si va manca guvernu din picioare pana in cap orbiilor

Acum 2 ani
pptzz
pptzz

Ce a escaladat subiectul? Ca limba romana sigur nu la cum vorbeste domnuca.

Acum 2 ani
Gheorge Glodan
Gheorge Glodan

Nu micii,nu kaufland,nu Tinutul Secuiesc...Sau--nu numai.Singurul care a comentat,in timp record si la obiect (nu ma asteptam) "evenimentul", a fost R Banciu.lnsa si el a omis doua alte " evenimente" de referinta privind statutul de stat (evit intentionat cuvantul "tara") civilizat de marca catolica al panonicilor: " galeria" de fotbal la Bucuresti si "asasinarea" lui Avram lancu in centrul orasului Sf Gheorghe.Ziua in amiaza mare!Si nimeni nu l-a bagat pe dement intr-o KAMASA de FORTZA!!!SI stiti de ce?! Pt ca in Romania nu a fost (inca) identificat/numit acela pe care-l slujesc amataratii astia... Fac precizarea ca in 2006 am lucrat in Bodrog la restaurarea picturii bisericii greco-catolice din localitate...Dar asta-i o alta poveste,ce mi-ar place sa ti-o zic,Băi Banciule.Oricum,e complet degradant,bre Hunore et precedentii,cam de la 1867 încoace,de nu dăm gres.(As aseza la sfarsit un punt mai mare,da' nu avem).

Acum 2 ani
wslraz
wslraz

Stiati ca CACANARUL asta de la combaterea discriminarii este maghiar? Cum dracu sa nu generalizezi cand lucrul asta se intampla IN FIECARE ZI in zona aia?!

Acum 2 ani
ABC Black
ABC Black

Vadimeeee, tata, aveam nevoie de tine mai mult ca niciodata...Daca Secuimea isi obtine autonomia nu mai e loc de intoarce.Vom avea cu totii pe constiinta pierderea Transilvaniei si asuprirea romanilor de acolo

Acum 2 ani
iorgulan ioan
iorgulan ioan

Sa-si dea demisia acest domn,mare sef de la combaterea discriminarii,fiindca se vede clar ca este partas cu etnicii maghiari sovini si necivilizati,ce amenintau clientul roman,ca:,,ce cauta el acolo,la ei?'' mai sa-l bata pe bietul roman,fiindca nu stie ungureste;prin urmare DEMISIA!!!!!!Minti de crapa pietrele,RUSINE,taraba era deschisa,fiind si clienti unguri....se vede pe videoclip...

Acum 2 ani
Laura Kender
Laura Kender

ASTA SE INTAMPLA SI PE TIMPUL LUI CEAUSESCU .

Acum 2 ani
Radu Dex
Radu Dex

eu am patit asta de 3 ori ... acuma 15 ani aprox. in Peco si pe marginea drumului cu un vanzator de pepeni .... si anul trecut nu am fost servit cj langosi la o taraba spunand ca e afacere de fam. si serveste pe cine vrea ei .

Acum 2 ani
mihail73
mihail73

merita expulzat cu tot cu taraba.

Acum 2 ani
zsolt szabo
zsolt szabo

vati intrebat cati romani lucreaza in strainatate fara sa stie limba tarii in care traieste si lucreaza?........dupa comentarii se vede clar cat sunt cetatenii romaniei indiferent de etnie ingusti la minte si gandire! Asta inseamna lipsa de educatie si lipsa de a fii plecat de pe langa resedinta de domiciliu mai departe de 100 km! Spor la comentarii pline de rasim si complexe !

Acum 2 ani
damian frunteanu
damian frunteanu

draga zsolt ai cam dato in bara pentru ca eu stau de 20 ani in Italia si te asigur ca nu e asa cum spui tu si apoi fata aia nu lucra in strainatate corect???

Acum 2 ani
Emil Pop
Emil Pop

szabo ,raspunsul este prea simplu. mars in plm. in ungaria daca nu va convine.nu va tine nimeni aici in Romania cu forta

Acum 2 ani
MrHitler70
MrHitler70

Ce legatura au cei care lucreaza in strainatate, cu vanzatoare care-i nascuta in Romania?! Este o minciuna ca nu stie romaneste, nu vrea sa vorbeasca asta-i adevarul! Cat despre romanii care muncesc in strainate si nu cunosc limba oficiala a tarii respective, ei nu ocupa lucuri de munca in comert, iar de servit sunt serviti fara discriminare.

Acum 2 ani
ALI SLV
ALI SLV

si cu nume de localitati si cu tot !!!! ce maghiara ???? esti in romania ? totul sa fie in limba romana ! trebuie lege si asta urgent !!!

Acum 2 ani
Marton Bardos
Marton Bardos

Aha... La fel si pt romanii din Gyula, Ungaria (de ex) care pot pune drapelul roman fara probleme? Si au liceu in lb Romana? Vezi: http://jurnalul.ro/stiri/observator/liceul-de-romani-de-la-gyula-510276.html

Acum 2 ani
Valentin Stoian
Valentin Stoian

Haideti sa i linsam pe unguri! Cine se baga?

Acum 2 ani
Getu GERmans
Getu GERmans

Atiti i-ti trebuie ,..stai dracu pe curul tau,...ne bagam cind ei ar indrazni s-o faca,... si n-o sa o faca ca-s prea lasi, dai intr-unu , cad cinci,... nici o distractie! Romanul nostru nu-i extremis ca Hungurul,..nu e cazul sa ne faceti de rusine!! Hungurul da cu gusa, noi la fel,..las ca-i bine asa ;) ,...Dati UDMR-ul jos nu Secuiu, ca ala NU vede saraucu cum se joaca cu ei,.... pe spinarea lor se ingrasa UDMR-ul!!!!

Acum 2 ani
Razvan Razvan
Razvan Razvan

Eu provin din partea jud.Harghita.. va spun sincer am o gramada de prieteni unguri care vorbesc romaneste, nu tolerez ca in tara noastra romaneasca sa fi obligat sa vorbesti maghiara, mereu imi pun intrebarea daca noi romanii am fi la ei in tara si am vrea sa vorbim doar romaneste, ei cum ar reactiona ?

Acum 2 ani
URS95 ,
URS95 ,

Cum ar reactiona? Ceva asemanator cu cazul Marian Cozma cred

Acum 2 ani
Emil Pop
Emil Pop

iti spun eu .ciocu mic si joc de glezne.dar romanii din ungaria ce drepturi au ?zero absolut.si jegurile astea au tupeul sa faca legea pe pamant romanesc..

Acum 2 ani
rocambole37 .rocambole37
rocambole37 .rocambole37

deja ne aburesc,pai daca aia pur si simplu nu intelege limba romana,dc a luat banii pt mici tipului care filma?eu daca sint vinzator si imi cere unul in chineza ceva,si nu stiu limba,nu am cum sa pun mina pe bani,inca o data,li se ia apararea ungurilor

Acum 2 ani
Dorin Viorel Gabriel
Dorin Viorel Gabriel

problema este mult mai grava de cat pare .doar ca multe nu se vad in M Ciuc este mult mai rau la gheorgheni .trebe sa fim fermi si sa spunem adevaru Romani sunt calcati in picioare de catre magheari din HR si celelante judete

Acum 2 ani
disciplinatu
disciplinatu

...Romania...poporul roman...o turmå de oi ...fårå tzarc..fårå caini...fårå ...cioban...e si firesc...så atragå ...toate lighioanele...

Acum 2 ani
Ionut Costel Balota
Ionut Costel Balota

Toate problemele astea exista pentru ca li se permit. Firmele mari nu dau doi bani pe relatia cu clientii. Daca toti romanii vor boicata acest lant de magazin, sa vedeti cum se vor trezi. Institutiile s-au sezizat pentru ca nu puteau ramane fara atitudine fata de acest video vazut in numar mare, altfel, dormeau cum au facut-o pana acum. Solutia? Boicotare

Acum 2 ani
mario Marius
mario Marius

Am ajuns sa ne rugam de kaufland sa cumparam 2 mici...:)))) Iti vine sa crezi..??? :))) Mars cu magazinul vostru de pungasi..Tot timpul preturile de pe raft nu coreleaza cu preturile de la Casa de markat..Astia trebuie boicotati...

Acum 2 ani
judomagyar
judomagyar

Is this "breaking news"? Did you run out of real news?

Acum 2 ani
cucu dragomir
cucu dragomir

Tu ca meneger de un magazin în România angajezi un muncitor care nu vorbeste limba Româna, tu vrei sa vizi castraveti la gradinari mai tîmpitule(b p î g t)

Acum 2 ani
cucu dragomir
cucu dragomir

Mai susanule eu sunt de 35 de ani în Elvetia si am fost obligat sa vorbesc si sa scriu limba oficiala sa devin cetatian al Elvetiei cu toate ca nu sînt nascut ca copii mei, care pe care iei nu au avut probleme ca parintii emigranti, si tu poti sa-ti permiti sa afirmi cu încredere prostiile tale mai neghiobule, daca poporul român te crede, esti un jegos pentru mine, poporul român nu are nevoie de astfel de cetateni, ai sictir. aceste cuvinte murdare din partea mea le meriti pentru gîndirea pe care o dovedesti ca nu esti un cetatean cu adevarat, esti un mizerabil. Un român de alta origine nascut în românia nu vorbeste limba Tari, unde se mai întîmpla asa ce decît România, datorita prostilor care conduce aceasta Tara pentru buzunarul lor(magarilor, jigodiilor si smecherilor)

Acum 2 ani
cucu dragomir
cucu dragomir

Mai susanule tu vrei sa iei poporul român de prosti daca te crede tot ce spui tu la tele; dute mai înputitule de magar la sapa.

Acum 2 ani
cucu dragomir
cucu dragomir

Mai Domnu român(de origina maghiara) ,te rog nu mai din papagal fara a explica clar ce a fost filmat pe viu. Datorita prostilor si Neghiobilor care se afla la conducere de 27 de ani(sa fa fie rusine mai magarilor, nu magari ci, niste oameni fara constiinta patriotica, adica; tractoristi, repetenti, perturbati din nastere(zapaciti), cu gîndire limitata, care prin sclipirea lor de a arata ca va fi o persoana inportanta sa ajuns la o problema pe care aceste personalitati care conduce nu are un cuvînt de autoritate( sa nu va asteptati din partea nemtoiului ca va lua o decizie(voi suportati presedintele care va fost inpus mai dragi Români)O tara vînduta de niste nemernici români de origine staina si de origine româna pentru buzunarul lor, iata de ce aceasta natiune de vînzatori de patrie a ajuns acesta situatie. Ai Ai România mea de dor.

Acum 2 ani
Peter Suru
Peter Suru

Refugiații din Africa și Orient ,îi așezăm acolo în Harghita, Covasna.Peste 12 -15ani bàgăm și coloniști români.

Acum 2 ani
Bodhi Mills
Bodhi Mills

Foarte subiectiv ;)

Acum 2 ani
B1TVChannel
B1TVChannel

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=N0FbIRriv28    X PRESS- Vicepremierul Ungariei, Zsolt Semjen: UNGURII SUNT PERSECUTATI IN ROMANIA

Acum 2 ani
URS95 ,
URS95 ,

Vicepremierul Ungariei sa-si vada de treaba cetatenilor maghiari iar in privinta cetatenilor romani de origine maghiara domnul vicepremier maghiar poate sfatui aceste persoane sa convietuiasca in pace si buna intelegere cu toata lumea, fara tinuturi secuiesti s-au alte basme din pusta maghiara. Daca totusi domnul vicepremier maghiar doreste cu adevarat crearea unui anume tinut secuiesc il poate crea din partea mea undeva in Mongolia, acolo de unde de fapt au venit

Acum 2 ani
judomagyar
judomagyar

Asta e o minciuna! Norocul a încercat să cumpere înainte ca magazinul să fie deschis! Mediile proaste nu au verificat niciodată povestea!

Acum 2 ani
Alexandru Tunu
Alexandru Tunu

LA ANGAJARE AR TREBUI SA FIE TESTATI DACA CUNOSC O LIMBA STRAINA _ROMANA_ DE RASUL LUMII

Acum 2 ani
gheorghe daniel pantelimon
gheorghe daniel pantelimon

Alexandru Tunu Da ce ungureste suna la fel de frumos ca limba Română?Limba ungureasca sa o tot futem

Acum 2 ani
El Dacio
El Dacio

Alexandru Tunu Păi cei ce îi angajează sunt tot unguri.

Acum 2 ani
boticel popescu
boticel popescu

caraghiosul psd!!!

Acum 2 ani
Ovidiu LUCA
Ovidiu LUCA

Doar n-ati vrea ca Asztalos sa fie categoric in ceea ce priveste subiectul maghiarimii.

Acum 2 ani
Aretha Relly
Aretha Relly

aloo,doamna moderatoare, cum adica '' nu era neaparat nevoie sa stie romaneste, putea sa se inteleaga oricum, prin gesturi'' , pe ce Planeta sunteti? in care tara din Europa credeti ca exista vanzatori care servesc clientii in alta limba decat cea a tarii in care traieste?limba materna poate sa o vorbeasca doar acasa sau in mediul privat, la locul de munca public din Romania, este obligatoriu sa stii romaneste ! va luati salariul degeaba daca aberati in halul asta la tv...

Acum 2 ani
Marton Bardos
Marton Bardos

In grecia/spania/turcia/etc la mare esti servit chiar si romaneste in unele restaurante. Sau in maghiara. Nu perfect, dar macar iti zice pofta buna, sau ceva marunt de genul sa te faca sa te simti bine.

Acum 2 ani
Florentina Andrei
Florentina Andrei

Oameni buni si in Austria sunt magazine romanesti cu produse romanesti dar daca intra neamtu in magazin si cere un produs i se raspunde in limba germana nu i se spune sa invete sa vorbeasca romaneste!!!

Acum 2 ani
Cristina Gui
Cristina Gui

therockerrobert cred ca Florentina se referea ca e o absurditate sa incepi sa astepti intr-o tara straina unde tu esti de fapt strainul s-a se vb limba ta cu care ai crescut. Apleci capul si te ghidezi dupa regurile poporului anume. Nu iti place pleci.

Acum 2 ani
Robert Iron Maiden
Robert Iron Maiden

Florentina Andrei În Austria se vorbește nemțește, în România se vorbește românește dobitoaco! E așa de greu de înțeles? Sau ești unguroaica?

Acum 2 ani
Florin
Florin

Florentina Andrei eu cred ca nu ai inteles gravitatea celor intamplate sau esti unguroaica ?! 😡

Acum 2 ani
Catalin Manole
Catalin Manole

identic am patit in Targul Mures la un restaurant am fost refuzat de catre ospatara ca nu am stiut sa comand in ungureste am cerut o portie de fasole si nu intelegea ce este trebuia sa spun bob gulas... rusine.

Acum 2 ani
lulu horvath
lulu horvath

eu traiesc tg murres nu cred asa ceva petruca sunt multe familii mixte

Acum 2 ani
Mariana Belean
Mariana Belean

cred ca nu este vreun român din Mureș sau Harghita sa nu fie jignit de maghuari imi amintesc ..ca am fost refuzată de o prietena maghiara sa merg in excursie cu gasca ei pt ca sunt româncă... si într-adevăr multi maghiari nu vor sa vb românește....astea sunt doar câteva exemple....si cate mai sunt...ungurii nu ne plac.....alt adevăr nu există....

Acum 2 ani
Emil Pop
Emil Pop

da boule da stii ungureste.dc nu spui in ce limba ai dat comanda

Acum 2 ani
Irina Pirlea
Irina Pirlea

Cum a fost angajata respectiva daca nu stia romaneste? A dat interviul in limba maghiara????

Acum 2 ani
Cristina Gui
Cristina Gui

Irina Pirlea pai clar. Eu am fost in Oradea si o prietena mi-a relatat ca ca chelnar ai dificultati sa iti gasesti un job daca nu vb maghiara.. te iei de cap

Acum 2 ani
macloid2008
macloid2008

Ar trebui o zi nici un roman sa nu mai cumpere de la Kaufland !

Acum 2 ani
macloid2008
macloid2008

Asa e ....Am fost acum 5 ani La penny market prin Covasna ceva de genu si imi vorbeau numai in ungureste....

Acum 2 ani
Marinela Patrahau
Marinela Patrahau

Mi se pare absurd ca sint angajate persoane care nu cunosc limba nationala ,in speta ,limba romana in locuri de munca publice.E de-a dreptul scandalos,no coment!

Acum 2 ani
Constanta Popa
Constanta Popa

CU'I NU PLACE SA PLECE IN UNGARIA ...IN ROMANIA TREBUIE OBLIGATI SA VORBEASCA ROMANESTE , IAR DACA NU VREA, SA NU PRIMEASCA NIMIC DE LA STATUL ROMAN

Acum 2 ani
top tv3
top tv3

Fraiere faci pe nationalistul dar habar n-ai sa scrii romaneste. Se scrie pisa-m-as . Du-te la scoala si invata limba romana ca traiesti in Romania. Ar trebui sa dam afara din tara toti analfabetii.

Acum 2 ani
gheorghe daniel pantelimon
gheorghe daniel pantelimon

Vita Attila si tu ai ajunge in Ungaria dupa cum vorbești

Acum 2 ani
Raul Romanescu
Raul Romanescu

Care sunt oamenii pleacă care nu rămân plecați în Ungaria pisamas pe voi

Acum 2 ani
Cristina Gui
Cristina Gui

Andrei Lungu fiecare din noi face greseli gramaticale...asta e... si parerea ei are loc... pararea mea

Acum 2 ani
Andrei Lungu
Andrei Lungu

Fată dragă, dar tu nu le ai deloc cu limba română. Fără supărare, mai pune mâna pe gramatica de gimnaziu, că nu știi să scrii. După aceea mai uită-te la știri.

Acum 2 ani
Laura Mircea
Laura Mircea

As propune ca persoanele care nu stiu romaneste si locuiesc la noi avand cetatenie romana sa fie pur si simplu expulzate in Rusia sau Turcia retragandu-se cetatenia romana acestora.

Acum 2 ani
Getu GERmans
Getu GERmans

Hai si pentru Hungurul Bartossssssssssss Părinteasca dimândare „Părinteasca Dimândare N-aspirgiură cu foc mare Fraţ di mumă şi di-un tată, Noi, Armani di eta toată. Di sum plocile di murmintsa Strigă-a nostri buni părinţî «Blastem mari s-aibă-n casă Cari di limba-a lui s-alasă. Cari-şi lasă limba-a lui S-lu-arda pira-a focului, Şi s-dirina viu pri loc, Să-li si frigă limba-n foc El an vatra-li părintească Fumealia s-nu-şi harisească; Di fumeli curuni s-nu başe Nicu an leagăn sî nu-nfaşe. Cari fudze di-a lui mumă Şi di părinteasca-li numă, Fugă-li doară-a Domnului Si dulţeamea-a somnului!»“ Interesant ca Hunguri sint uniti si nu-s anal-fabeti in limba hungarâ a lor ca rumanii ,...sinteti mindri mai hungure de a baga rica intre rumani nu-i asa!? =))))) buna scoala are UDMR-ul =))))

Acum 2 ani
Getu GERmans
Getu GERmans

ai drptate Pop !? ma,..poate, da cine esti tu sa pui "stampila" de anal-fabet la Roman!??? =))))) Cale-ambar Mi dush tu munti, S-nji aflu punti- Ta s-trec didinde, Tu Analta Mirinde! Naparti s-trec, Tu soari s-mi-anec; Tu a soarelui apă,- Cu hari s-mi-adapâ! mda! Tot Romani sint!!!!

Acum 2 ani
Marton Bardos
Marton Bardos

exact ;) am asa o presimtire, ca mai multi romani ar fi expulzati decat maghiari :D

Acum 2 ani
top tv3
top tv3

Ca altfel ar fi discriminare.

Acum 2 ani
top tv3
top tv3

Dar sa-i ia cu ei si pe romanii analfabeti care nu stiu limba romana.

Acum 2 ani
Laura Mircea
Laura Mircea

Chestia e veche.Eu am constatat asta in Targu Mures din 1980 ca nu esti servit daca vorbesti romaneste .Ti se raspundea sec "nen todom".lCred ca ungurii sunt visceral sovini

Acum 2 ani
Getu GERmans
Getu GERmans

Laura ,..io mai devreme,..cam prin anii `70 asa,.... eream la matusa mea in Medias!!!

Acum 2 ani
Marton Bardos
Marton Bardos

Imi zici mai exact unde nu ai fost servit? Nu de altceva, sunt din Tg Mures, maghiar, ma duc eu in locul tau, cer in romana si daca nu ma serveste chem Protectia Consumatorului. Ca in 30 ani totdeauna am fost servit!

Acum 2 ani
Stinga Camelia
Stinga Camelia

eu nu am fost servita la arad in anul 1985 ,,,non todom,,,e veche problema si sa acutizat ..asa ca limba oficiala sa se respecte ....

Acum 2 ani
Laura Kender
Laura Kender

DA , SI EU AM FOST TRATATA LA FEL , AM INTRAT LA O PATISERIE SI AU REFUZAT SA-MI VINDA CA NU STIAM UNGURESTE .

Acum 2 ani
Cristina Gui
Cristina Gui

Laura Mircea da ai dreptate... e chiar veche chestia... pot sa relatez asta din experienta

Acum 2 ani

următor

URUCU ROBERT - Tradarea ( VIDEO 2020 )

3:12

Agust D '대취타' MV

4:29

Agust D '대취타' MV

Big Hit Labels

Vizionare 67 mil

Marius Lacatus - FIARA

1:32:34

Marius Lacatus - FIARA

REPLAY

Vizionare 106 K

Starea Nației 2 iunie 2020 (emisiune integrală)

43:11

Starea Nației 2 iunie 2020 (emisiune integrală)

Starea Natiei Oficial

Vizionare 44 K

Aurora Liiceanu La Radio cu Andreea Esca

1:50:35

Smiley - Va fi bine! | Official Video

3:16

PIESE 5GANG INTERZISE *exclusiv*

17:49

ANTONIA - Como ¡Ay! | Official Video

3:08

ANTONIA - Como ¡Ay! | Official Video

ANTONIA

Vizionare 1,4 mil